Skip links

Hva er fordelene med å bli medlem?

Medlemskap gir deg tilgang til Hafrsfjord prosjektets informasjon som finnes på nettsidene. Her vil vi fortelle om historien knyttet til Slaget i Hafrsfjord, om teknologier, planlegging og utførelse av ekspedisjonsarbeidet for å finne fram til spor etter Norges unnfangelse.

Prosjektet jobber også med en virtuell virkelighetsmodell (VR modell) som skal gi medlemmene muliugheten å dykke ned på Hafrsfjorden sunn for å delta i ekspedisjonsarbeidet. Denne skal man etterhvert kunne logge inn på fra nettsidene ved bruk av mobil eller datamaskin.

Hvor mye koster et medlemskap i Funn i Hafrsfjord?

Medlemskap koster kun 500 kr.

Er det noen forpliktelser i forhold til foreningen?

Der følger ingen forpliktelser med medlemskapet, bare muligheter. Som medlem kan du delta og bygge opp innholdet på nettsidene, og bidra med artikler om relevante emner om du ønsker det.

Hvordan blir jeg medlem?

Det er enkelt å bli medlem. Skriv inn informasjonen i feltene og så er du med! Du blir automatisk lagt til i medlemslisten, og du kan legge inn informasjon på din egen profil.

Skriv gjerne inn kort om deg selv og hva som interesserer deg i forhold til prosjektet. Og så kan du legge inn et bakgrunnsbilde og personlig bilde om du ønsker det. Dermed kan også medlemsssiden være en kontaktskaper.

Når fornyer jeg mitt medlemskap?

Medlemskap varer for 12 måneder fra registreringsdato.

Er mine personlige data sikret?

Nettsidene inneholder SSL sertifikat som benyttes for å etablere en kryptert kobling mellom nettleser på din datamaskin og server som inneholder nettsiden. SSL koblingen beskytter sensitive data, slik som kreditt kort informasjon utvekslet under besøk på siden, fra å bli hentet frem av uvedkommende.